2 Timmar!!

Ja denna natt fick jag enbart två timmars sömn! Försökt med allt mot Theas täpta näsa! Provat med näsdroppar, nässug höjt upp sängen, höga kuddar ja allt! Men hon bestämde sig helt enkelt att skrika och gnälla för sin mamma hela natten! Så snälla rara goa skälar tips på vad som kan hjälpa så stackars lilla mamma får sova?
För övrigt vart det en lugn helg för bara mig ovh Thea som varit hundvakt:) Och igår hämta jag upp Alicia på Dagis och så tog vi en sväng till Mc Donalds! Vart väldigt uppskattat:)
Idag ska jag försöka ta mig till Ö.b för att köpa rammar till korten jag ska skriva ut med nya skrivaren, sen måste jag försöka ta mig till stan idag och köpa näsdroppar och ta en snoa på HM och se om jag kan hitta något fint för presentkortet jag fick i Present när jag fyllde:) Idag blir jag iaf hundvakt igen:) Så blir också en lååång härlig promenad till kvällen:)

Trött Tjej!

En övertrött tjej här hemma nu som vill allt annat än att sova! Inatt var hon vaken varannan timme!( Vanligtviss annars 1-2 gr). Varit pipig och gnällig stort sätt hela dagen och ingen duger:P Men ingen feber har hon iaf men kanske att hon har ont i kroppen? eller att de kliar på stackarn:( Så precis kommit in från en 1,5 timmers promenad med vagnen för att se om hon tänkt sova som hon vissligen gjorde tills jag kom utanför porten så var hon vaken igen! Så precis gett hon flaskan, byt till en torr bjöja och lagt ner henne i hennes säng! Men klart de ska vara protest även nu:P Varit inne någon gång och haft in nappen men hon somnar nog snart av ren utmattning hur dumt det än låter!
Imorgon ska jag försöka plocka lite här hemma för på onsdag eftermiddag får vi ev lite fika besök för att fira stackars mig som blir gammal på torsdag! Fyfan redan 23 jag som haft ålders noja sen 18 :-O
Nej nu är hon riktigt arg här så tror jag kryper ner vid henne nu och kanske att hon somnar:)

Måndag

Är det inte ganska typiskt att Thea vakna tidigt i morse och fick mat och ny blöja och låg en bra stund och jollra för sig själv och stora leende. Tänkte att nu ville hon inte alls sova något mer så klev upp på med kläder och gick ut ur rummet under 4 min och tro du inte hon sover när hon äntligen fått upp sin mamma? :P haha sötunge!
ringt Bvc och lämnat ett medellande så väntar på att alicie ska ringa upp om ny tid då vi inte kan nu denna vecka pga dessa prickar! Nej nu tycker jag alla här hemma kan bli friska så vi kan få en fungernade vardag igen! enbart jag som klarat mig med en vanlig förkyldning och hosta!
Men tänkte jag skulle ta och krypa ner en stund till nu medans Thea sover:)
Sömlöst för stackarn, men ganska förstående när jag förstår hur dessa kliar och svider:(

Vattkoppor

Ja det var inte igår som de vart ett inlägg här inte:) Men tiden springer iväg och hinner själv inte riktigt med :/ Vart en släng av vattkoppor här hemma, Börja med Alicia som börja med nån enstaka prick och över gick till att bli prickig hela hon, Kropp, ben armar ansikte och råga på allt även i halsen! Och kan ju inte mer än att säga att det finns inget värre en med barn som blir sjuka! Ludde lyckades hålla sig ifrån det iallafall en vecka innan även han fick en släng av dessa hemskheter! Legat med 40 graders feber och knaprat tabletter i mängder. Även han fick dessa i halsen! Så inte fått i sig annat än flytande! Ont i kroppen och inte många timmar sömn! smörj med fler tal krämer och sedan testade han ett spray från apoteket som gjorde lite skillnad iaf! Men som stackarn ser ut! Och nu här i fredags börja desamma även för Thea:( Men lyckligtviss bara prickar och inget mer än så:)
Mammas lilla tjej<3
Och såhär ser min andra älskling ut, och desamma över hela kroppen:(
Veckan som kommer var det också meningen att vi skulle vara på BVC men lär ringa upp dom imorgon och få en ny tid då Thea blivit frisk igen! Då det skulle varit tremånaders besöket denna gång och hennes första spruta!
Insåg också att Thea blir större och större, vart tog min lilla bebis vägen? (Vissligen kommer hon alltid vara min bebis hur stor hon än blir:P) .. Tycker det var igår hon låg i min famn för första gången! Men senaste veckorna har hon blivit en helt annat barn! Vaken desto mer, Glad för jämnan men stora leende och har även skrattat för första gången, och kan ju inte säga att det inte kom en mer eller mindre glädjetår :`)
Men nu ser jag även att denna dag börjar lida mot sitt slut. Så slänga om till pyjamasen och krypa ner för att besöka john blund;)
Men först vill jag slänga upp någon bild på lilla thea:)
Kan ju inget annat säga att tiden bara rinner iväg min lilla tjej växer så det knackar!<3<3

RSS 2.0