13 Maj

Härlig morgon att vakna till solsken! Mysmorgon med Thea, innan hon tog sig en lur igen. Sen har vi varit ute en stund här på förmiddagen och plockat lite maskrosor och Någon gren till kaninen! Jätte skön dag, så när älskling vaknat efter ett nattskift ska jag ta med mig alla ut med kaffe till lekplatsen. satt även en runda på balkongen med en kaffe idag och solen stekte rejält! :) Man får helt enkelt passa på när vädret håller sig. Men hört att det kommer bli en regning sommar? vilket jag absolut inte hoppas!
Gårdagen spenderade jag och Thea i lekplatsen och att man kan bli så glad av att få gunga:) Mamma hjärtat smälter av hennes leende!
Imorgon kommer också den andra lilla parveln hem:) Så idag blir det städning mot eftermiddagen tills hon kommer hem efter dagis imorgon! Brukar passa på så slipper man det under tiden vi har henne här hemma, utan då blir det mer plock:)! Så ska ta mig en vända i hennes bomnedslag sen! Och vika lite tvätt!
Men just nu sover Thea igen och jag tänkte passa på att få in ett inlägg här! Så nu har jag hällt upp en kopp kaffe och ska snart inta plats på balkongen igen! Måste ju jobba på brännan! För är vitare än någonsin:P
Passar på att slänga in några bilder sen gårdagen i lekplatsen!
Kanske inkommer ett senare inlägg men hoppas inte för mycket beror helt på om tiden räcker till!
Gunga är kul :D
haha gullunge!
Kan ju alltid slänga in en bild på vårat lilla husdjur Leo!

BabyProffsen

Nu har jag äntligen hittat skötväskan jag ska ha, då min börjat bli alldeles för liten att få plats med allt man ska ha med när man ska ut/iväg:) En baby travel! För insett att min den jag har inte alls är gjord för att kunna ha när barnet blivit lite Större! Allt som ska med när man ska vara borta en dag, då det ska vara bjöjor, vårtservetter, välling, flaskor, burkmat leksaker och extra kläder:/ så den här får det bli....
Och eftersom min bebis nu börjar bli stor så är hon inte längre still i sängen, så hon fastnar och blir jätte ledsen och förmodlingen får hon också väldigt ont! Så nu har jag bestämt mig att nu blir det att inköpa en resesäng denna månad till Thea! Så den hon har nu ska mamma få ta hem till barnbarnen :)
Sen måste jag också köpa regn/mygg skydd denna månad då mitt regnskydd släppt i resåren så blåser det ute blåser det av vagnen :/ Så det får bli denna månad för hennes barnbidrag! Så skötväska, säng regn och myggnät:) Så denna säng kommer det bli..
Men nu har jag inte tid att sitta här något mer, ska fixa mig packa skötväskan till Thea och se om hon tänkt vakna snart så hon får på sig lite kläder sen kommer systar och hämtar oss :)

Sovmorgon!

Godmorgon bloggen! :D
Härlig morgon med lite sovmorgon faktiskt idag:) Thea vakna inte förens kvart över sju idag då låg hon och prata för fullt i sin säng! Så vara bara att ta sig upp! Myst hela morgonen i soffan och Thea har åkt en stund i gåstolen och vilken fart:) Men lite arg blir hon allt när hon fastnar! hihi
Idag kommer min älskade syster och hämtar upp mig efter att hon och mamma hämtat broder min i skolan:) Sen blir det färgning och slingning till tusen! Skönt att äntligen göra något annat av håret en att alltid ha samma färg! Så nu hoppas jag på lite mer liv i håret med slingor:)
Känner hur trött man blir av detta väder, hade ur mysigt väder igår men som vanligt håller det inte i sig speciellt länge! Så vi blir inne och myser nu på förmiddagen! Thea sover en sväng så nu ska jag få i mig lite god frukost här och en koppkaffe eller 2 ;)

8 Maj

Underbart härlig dag! Börja dagen med att kliva upp redan halv sex då lilldamen bestämt sig för att då kunde vi inte sova längre! Fixa och dona här hemma lite på morgonen innan vi tog bussen till mormor (mamma alltså) där var också min syster och älskade mosters lilla bebis :) Haft en ur mysig dag! Satt ute i fina vädret hela förmiddagen:) Efter att vi fått i oss lite god mat mamma gjort och Thea fått smaka biffstroganoff idag så tog vi en promenad till Pickabo, Jysk, ö.b och skokanonen! Hem igen där vi gav oss på att fotografera dom små:) Fick rikigt fina bilder på dom:) Sedan ut i solen igen och fikade lite grann innan det vart dags för oss att ta oss hemåt! Då fick vi även sällskap av syster och Agnes en bit:)

Väl hemma förberede jag Thea för sängen och hon fick lite välling och självklart myste vi en del innan läggdags! Så idag somna hon strax innan sju utan minsta protest:)

Nu ligger vi utslagna i soffan jag och älskling efter att fått i oss lite god sallad och en skön dusch såhär på kvällskvisten:)

Nej nu ska jag ta och kika på Tv innan det är dags att slå ner huvudet på kudden för idag! Så man är pigg och glad när syster kommer och spenderar dagen med oss igen, och hon ska hjälpa mig få i lite ny färg i håret! Så hoppas att mitt hår ska se lite livligare efter att fått i lite slingor och färg!

Bjuder på en bild bomb från idag :)


RSS 2.0